rchitects

Пасивна къща, кв. Горна баня,
София, 2014

Пасивна къща, кв. Бистрица, София, 2011

Фамилна жилищна сграда,
кв. Бояна, София, 2011

Нискоенергийна фамилна жилищна сграда, Царево, 2011

Еднофамилна къща,
гр. Вакарел, 2011

Нискоенергийна къща, с. Дълбок дол, община Троян, 2010

Лятна фамилна къща,
с. Огняново, община Гърмен, 2009

Фамилна къща, кв. Бистрица, София, 2001

Лятна фамилна къща, с.Дивчовото, община Тетевен, 2006

Жилищни групи в гр. Балихонис, област Мейо, Ирландия, 1997-98

Фамилна къща във Велико Търново, 2006

За нас   Проекти   Пасивни сгради   Енергийна ефективност   Награди   Основни въпроси  Контакти

Пасивна къща, кв. Бенковски, София

Пасивна къща, кв. Бункера, София

Пасивна къща II, кв. Горна баня, София

Text Box: / проекти / еднофамилни жилищни сгради / пасивна къща в кв. Горна баня, София

В парцел с благоприятно южно изложение и поглед към Витоша, е разположена триетажна жилищна сграда с полувкопан сутерен, проектирана според изискванията на стандарта Пасивна къща”.

Основният вход е разположен на северната фасада с обособени места за паркиране на два автомобила. През входно фоайе, се влиза в дневна с трапезария, отворена към кухня с островно разположена зона за готвене. Дневната и трапезарията са ориентирани на юг. През широко остъклена витрина от трапезарията се излиза на покрита панорамна тераса. Към антрето е разположен работен кабинет, с изглед на север, проектиран с възможност за ефективно пасивно охлаждане през лятото и система за рекуперация на затопления въздух от компютърните конфигурации през зимата.

Пасивна къща в кв. Горна баня, София, 2014-2016

за нас, солер архитекти, сертифицирани проектанти по стандарт "Пасивна къща", специалисти нискоенергийни и пасивни сградипроекти, солер архитекти, сертифицирани проектанти по стандарт "Пасивна къща", специалисти нискоенергийни и пасивни сградипасивна къща, пасивни и нискоенергийни сгради, солер архитекти, сертифицирани проектанти по стандарт "Пасивна къща", специалисти нискоенергийни и пасивни сградинагради, пасивни и нискоенергийни сгради, солер архитекти, сертифицирани проектанти по стандарт "Пасивна къща", специалисти нискоенергийни и пасивни сградиграфичен дизайн, солер архитекти, сертифицирани проектанти по стандарт "Пасивна къща", специалисти нискоенергийни и пасивни сградиконтакти, пасивни и нискоенергийни сгради, солер архитекти, сертифицирани проектанти по стандарт "Пасивна къща", специалисти нискоенергийни и пасивни сградиенергийна ефективност, пасивни и нискоенергийни сгради, солер архитекти, сертифицирани проектанти по стандарт "Пасивна къща", специалисти нискоенергийни и пасивни сгради